Bioenergia-Terapie Blândă
Ghidul celor cu Capacități Extrasenzoriale

Vindecarea prin bioenergie constă într-un procedeu ce implică  reechilibrarea aurei sau câmpului energetic pe care fiecare dintre noi îl avem ca înveliș al corpului fizic.

Această carte expilcă această terapie, și cum să experimentezi.

Vei afla:

 • Cum se determină funcționarea canalelor energetice și observarea lor.
 • Cum se folosesc culorile pentru echilibrarea câmpurilor energetice și cum se purifică spațiile în care locuim.
 • Cum se folosesc pietrele în echilibrarea câmpului eneregetic.
 • De ce sânt necesare meditațiile în determinarea niveleor de vindecare și în dezvoltarea experienței terapeutice.
Disponibilă acum
 • Cartea ne transferă într-o arie unde magia și știința se confundă,  iar omul este instrumentul de percepție și reacție”

  Ana Radu

  funcționar public
 • Este ceva unic, nu este numai un ghid pentru cei cu capacități extrasenzoriale, ci și pentru toți ceilalți care încearcă să se rgăsească în noua dimensiune.”

  Razvan Gabriel

  avocat
 • Cea mai bună carte din domeniul terapiilor alternative, este pe înțelesul nostru al tuturor celor care vor să experimenteze acest domeniu atât de complex.

  Iulia Hirică

  profesor universitar
 • Datorită evoluției spirituale a omului, Divinitatea ne-a trimis, ca de fiecare dată,alternative...Iar Bioenergia/Terapie blândă, ne argumentează acest lucru.”

  Debora Costache

  antreprenor

Lilia Seven

Despre Autor

Este a cincea carte a Liliei Seven, de data asta o carte- ghid despre vindecarea prin bioenergie.

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor acelora care au capacități extrasenzoriale, dar nu știu cum să le pună în practică, am scris această carte cu caracter de ghid, atât în vederea vindecării prin bioenergie, cât și a altor forme de exprimare a acestor capacități. Vindecarea prin bioenergie constă într-un procedeu ce implică  reechilibrarea aurei sau câmpului energetic pe care fiecare dintre noi îl avem ca înveliș al corpului fizic.
 

''Cred cu tărie în această experiență de călăuzire care îmi parcurge și pătrunde întreaga viață, purtându-mă mereu spre noi experiențe, noi lecții, noi trăiri pe măsură ce mă dezvolt ca ființă umană și evoluez ca spirit. Având în vedere toate acestea, voi încerca să fac o structurare proprie a câmpului energetic uman, numit de noi toţi simplu- aură.''